Willie Mullins Sharjah diadalmaskodik a Leopardstown Matheson Hurdle-jében

A kiszáradás miatt a nem futtatók hosszú listája vezetett a karácsonyi fesztivál vasárnapi utolsó délutánján, de ez nagyon tetszett Willie Mullins Sharjahjának, amikor ismét előkerült egy jobban rajongó istálló árnyékából. társa, aki második egymást követő győzelmet könyvelhet el Leopardstown első fokozatú Matheson gátján.

Sharjah rekordja három első osztályú győzelemre, valamint egy győzelemre számít a galwayi gáton, amely Írország egyik legversenyképesebb hátránya, anélkül, hogy a kedvenc akár egyszer is. Legutóbbi 15 indításának egyikében sem volt egyértelmű a piacon, de ritkán ad mást, csak a legjobbat, és ennek a szoros, lapos két mérföldes körútnak a közelében Sharjah legjobbjai gyakran elég jóak.

Tizenkét hónap ezelőtt Melont 7-2-nél küldték ki, míg Sharjah 6-1-es lövést mutatott.Ezúttal a Mullins istálló látszólagos első húrja a Klassical Dream volt, a tavalyi szezon legfelső Novice Hurdle győztese, akinek esélye volt visszatérni a győztes formába, miután a múlt hónapban Punchestownban csalódást okozott.

Klassical A Dream versenye gyakorlatilag véget ért a negyedik repülésen, ahol egy rossz hiba több hosszúságba került, és úgy tűnt, hogy minden energiát kiüt belőle.Sharjah könnyedén utazott, és az utolsó távon simán küzdött a versenyen, mielőtt erőteljesen ott maradt, hogy majdnem négy hosszan legyőzze Petit Mouchoirt. A 20Bet fogadóiroda a legjobb esélyeket kínálja ezekre az eseményekre

„A Klassical Dream ebben az akadályban állt hátul, és azt hittem nem érné el – mondta Mullins. “Úgy tűnik, hogy rendben van, és Paul visszavitte a versenybe, de az erőfeszítés túl sokat vett ki belőle. Michael O’Leary nem bánta meg a kilépést a Leopardstown duplája ellenére. További információ

” Láttam, Patrick valóban elégedett volt a ahogy állandóan ült. Ha tavaly nem hozták volna le [a harmadiknál] a bajnok gátfutásban, akkor talán második vagy harmadik lett volna, így jó ló szép talajon. ott, míg amikor lementem a Klassical Dream-hez, nagyot fújt, így javulni fog.Sokat kell fejlődnie, de azt hiszem, hogy ez még mindig megvan, és azt gondolom, hogy karrierjének ebben a szakaszában sokkal puhább talajt akar majd. ”

A Klassical Sportingbet Dream sétált a Champion Hurdle piacán, miután a verseny, 14-1-es csúcsáron (5-1 egyik napról a másikra), míg Sharjah 12-1-es áron a márciusi Fesztiválon van.

A nap másik Grade One eseménye, a Neville Hotels Novice Chase-t három versenyzőre csökkentették az egyik napról a másikra leadott nyilatkozatok alapján, Minella Indo, a tavalyi Albert Bartlett Novice Hurdle győztese, a legjelentősebb hiányzó.Ez a Battleoverdoyen, a 4-9-es favorit maradt, egyetlen jelentős ellenféllel, a Champagne Classic alakjával, amely stabil társ a Gordon Elliott udvarban. csak hosszan lemaradva a vonalon, és bár Battleoverdoyen általában nem változik 8-1 körül a márciusi RSA Chase-nél, a Champagne Classic az új kedvence a National Hunt Chase-nek, több fogadóirodával. Rövid útmutató Greg Wood tippjei a hétfői elrejtéshez