Azok az emberek, akik elolvasták a cikk előző részét, minden bizonnyal csodálkoznak, hogy milyen bónuszpontok jelennek meg a cikkben szereplő legtöbb játék és promóció leírásában. Már sietünk, hogy segítsünk.

Az 1xbet bónuszpontokat mint egy belső “bukmékertől” szerezhetünk jutalomként néhány bónuszjátékban, valamint a szelvények tippeléséért. Egyszerűen egy bukméker hűségprogramjáról van szó, amely a legaktívabb játékosokra irányul. Az 1xbet promóciós üzlet olyan hely, ahol kicserélhetjük a pontokat nyereményekért. Minden játékos önállóan kiválaszt egy promóciós kódot a sportágra az érdeklődése szerint, valamint a bónuszpontok számát, amelyeket a jutalmáért szeretne szánni. A bónuszok bármikor felhasználhatók.

Az 1xbet promóciós üzlet használatához a megfelelő jelzőre kell kattintanunk (kattintsunk a gombra a “Promo” szekcióban lévő promo üzlet felirattal). Egy olyan oldalt látunk meg, ahol megtaláljuk a pontok számát, amely azonos, mint a gombok a nyereményekkel, amelyekre kicserélhetjük ezeket a pontokat.

Az 1xbet promóciós bolt négy különböző kategóriában kínál díjakat. Ezek közül az első az eSportok. Ha az Ön rendelkezésére álló ajánlatok közül az egyik tetszeni fog, választjuk ki ezt, adjuk meg a bónusz összegét (de először meg kell győződnünk arról, hogy a megfelelő számú pont áll rendelkezésünkre), és kattintson a “Kód megszerzése” gombra. Később mindössze tétet kell tennünk, és várnunk kell a nyereményre. Ha az eSport valami, ami nem érdekli, semmi sem nincs elveszítve. A nyereséges bónuszpontokat az előző fejezetben említett bónuszjátékokra is cserélhetjük. Az ingyenes játék csak 50 pontot ér. Ha még mindig nem érdekli az 1xbet promóciós áruház kínálata, akkor minden bizonnyal ez megváltozik, miután meglátja az utolsó két kategóriát. Ott vannak az ingyenes fogadások és bónuszok a szorzók növelésére a kuponokon.

Érdemes megemlíteni, hogy a bónuszpontokat nemcsak az általunk elhelyezett kuponokért, és bónuszjátékokért kapjuk, hanem a számos versenyekért is elérhetőket az internetes oldalakon. Ezek általában ciklikusak és időről időre változnak, de az egyikük a “Boldog nap” minden nap elérhető, és lehetővé teszi 500 bónuszpont megnyerését. Mi több, nem kell semmit sem tennünk, mert a “sorsjegy” itt az általunk létrehozott sportfogadási kupon.