Az 1xbet bónuszjátékok egy igazi paradicsom minden játékos számára. Hatféle játékot találunk ott, amelyek mindegyike saját szabályokkal rendelkezik. Nézzük meg őket.

Az 1xbet Memory nem más, mint a kártyák felfedése, hogy jutalmat találjanak alattuk. Egyetlen játék 0,67 euróba kerül, és három próbát kínál. A játék elején az összes kártyát lefedik. Ha rájuk kattintasz, láthatod a sportág syimbólumát. A következő lapra kattintva megjelenik a következő szimbólum. Ha ugyanaz, mint amit az első kísérlet során letakartunk- nyerünk. Minél több sikeres kísérlet, annál jobb a bónusz. 1 párért 25 bónuszpontot kapunk, 2 ért- 75, 3 ért – 250-et. Emellett a legaktívabb játékosok részt vesznek a heti nyereményjátékban.

Az 1xbet lottó csak egy karcoló kártya. Egy kupon ára 0,67 EUR. Feladatunk, hogy érmét vegyünk és lekaparjuk a mezőt. Ha a kupon 9 mezőt tartalmaz, akkor 3 mezőt kell lekaparmi, a nyeremény a pontok összege. Minden hónapban az egyik kupon vonzó díjakat tartalmaz, mint például telefon vagy számítógép.

Chest az 1xbet bónuszjátékok slágere. 9 ládából választhatunk. Egyikük megnyitásának költsége 0,67 euró. A közepén 1xbet bónuszpontok, promóciós kódok és sok más fantasztikus díj van, mint például márkás telefonok. Több ládát is megnyithat.

Safe egy olyan játék, amely 9 széfet kínál rejtett jutalommal. Egyikük nyitás költsége 0,67 euró. A széfek mindegyike tartalmaz jutalmat, amelyek közül néhány értékes terméket tartalmaz, mint például az Apple márkájú készülékek.

A következő játék az 1xbet sportfogadas Szerencsekerék. A használatához ki kell választanunk a fordulatok számát, meg kell ezeket vásárolnunk és rákattintani a “Forgatás” gombra. Sok bónuszpontot és értékes díjakat nyerhet.

Az 1xbet napi lottót is kínál játékosainak, elég egy kupont vásárolni egyedi hatszámjegyű számmal. Minél több kupont vásárolunk, annál nagyobb a nyerés esélye. Mi a legérdekesebb, a kuponok, amelyek nem nyernek napi nyereményeket, átmennek a heti sorsolásra, és ha itt sem nem sikeresek, akkor a havi húzásba kerülnek. Ez azt jelenti, hogy egy kuponnak 0,67 euróért három esélye van a nyeremény megszerzésére.