A legtöbb fogadóirodának speciális promóciós kódjai is vannak. Ezek megtalálhatók a weboldalakon és fórumokon a fogadásról. A promóciós kódok használatával általában nagyobb üdvözlő bónusz érhető el. Mi a helyzet az 1xbet promóciós kóddal?

Természetesen az 1xbet bukmékernél is létezik 1xBet promóciós kód. Ez lehetővé teszi számunkra növelni az üdvözlő bónusz összegét, és ezt egy igazán nagy összeggel. Regisztrálással szokásos módon 100 euró üdvözlő bónuszt szerezhetünk, vagy ennek az összegnek megfelelő összeget kapunk a felhasználó pénznemében. Miután az 1xbet promóciós kódot kihasználta, a maximum 100 euró helyett már 130 eurót kaphat. Szinte semmilyen bukméker nem rendelkezik ilyen vonzó feltételekkel osszefüggésben a saját promóciós kódjával. Általában ez nem több, mint néhány euró. Ezért az 1xbet promóciós kód használata annyira fontos, különösen azon játékosok számára, akik szeretnek sokat fizetni és nagyon nagy téteket fogadni.

 

PROMÓCIÓS KÓD:
1x_56544

 

Emlékeztetni kell azonban arra, hogy az 1xbet promóciós kód használata és egy nagyobb összeg kifizetése szintén nagyobb bónuszkereskedelmi feltételekkel jár. Ebből kifolyólag több kupont vagy nagyobb arányú fogadást kell tenni annak érdekében, hogy a 1xbet sportfogadás bónusz összegét meg lehessen fordítani. Emiatt az 1xbet-ben lévő bónuszkód használata nem ad túl sokat a kis „hétvégi játékosoknak”, akik ritkán fogadnak, és ezt főként szórakozás miatt teszik.

Nagy játékosok esetében, akiknek nincs problémájuk a tőkeforgással, a bónusz értékének további 30% -a nagyon jó promóció. Minden felhasználónak csak egy üdvözlő bónusa van. A bónusz ötszörös fogadását a regisztráció befejezésétől számítva legfeljebb 30 napon belül kell végrehajtani. A promóciós kóddal növelt bónuszra vonatkozó fogadási követelményeket olyan szelvényeken kell teljesíteni, amelyiken legalább 3 találkozó van, mindegyikük legalább 1,40 szorzóval. Ahhoz, hogy elkezdhessük a bónuszfeltételek végrehajtását, kérjük, kattintson a “Számlám” részben a “Bónuszajánlatban való részvételre”, és fizesse be a megfelelő összeget, ebben az esetben 1 és 130 Euró között.