1xbet üdvözlő bónusz 100 €

1xbet first bonus

Az üdvözlő bónusz a bukméker által kínált legnépszerűbb promóciós típus. Ezeket úgy tervezték, hogy az új játékosokat arra ösztönözzék, hogy hozzanak létre számlát a webhelyen, és pénzt ruházzanak át. Megjegyzésre méltó az 1xbet üdvözlő bónusz? Nézzük meg.

Az 1xbet bukméker 100% -os bónuszt kínál az első befizetéshez, akár 100 euróig, vagy a felhasználó helyi pénznemében megadott egyenértékben. Elég regisztrálnia az 1xbet webhelyen, és befizetnie az első befizetést (100 euró vagy azzal egyenértékű összeget helyi pénznemben), hogy bónuszokat kapjon a számlájára. Természetesen az 1xbet üdvözlő bónusz nem kötelezi bennünket arra, hogy ilyen nagy összeget fizessünk az indulásnál. Ennek a felét is fizethetjük például, de számítanunk kell arra, hogy a megkapott bónusz ennek megfelelően alacsonyabb lesz.

Ha 1xbet üdvözlő bónuszt szeretne kapni, regisztrálnia kell a 1xbet bukméker weboldalán, helyes adatokat kell kitölteni a Számlám szakasz összes mezőjében (a bónuszok megszerzéséhez meg kell adnia beleegyezését a Saját számlám szakaszban található “Bónuszajánlat részvétele” részben), és feltölteni a számláját. Az 1xbet üdvözlő bónusz azonnal az Ön számlájára kerül a pénz befizetése után. Nem kell semmi többet tennie, mert minden automatikusan történik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden felhasználónak csak egy bónuszra van igénye. Az 1xbet üdvözlő bónusz ( mint a Betclic bónusz ) megszerzéséhez befizetendő minimális összeg 1 euró. Milyenek a bónusz kereskedésének a feltételei? A teljes bónuszösszeget a kuponokon öt alkalommal kell megváltani. Minden fogadásnak legalább 3 olyan eseményt kell tartalmaznia, amelynél a szorzó 1,40 vagy annál nagyobb. Mielőtt megkapnánk az üdvözlő bónuszban kapott pénzeszközök visszafizetésének a lehetőségét, a promóciós feltételeket teljesíteni kell. A számla létrehozásakor meg kell gondolni, hogy 30 napon belül sikerül-e egy ilyen pénzösszeget megfordítani (mert ez a promóciós feltételek teljesítésének határideje). Ha nem vagyunk biztosak benne, jobb, ha kevesebbet fizetünk be, és nincs gondunk az 1xbet üdvözlő bónusszal való feltételek betartásával.