1xbet üdvözlő bónusz 100 €

1xbet first bonus

Az üdvözlő bónusz a bukméker által kínált legnépszerűbb promóciós típus. Ezeket úgy tervezték, hogy az új játékosokat arra ösztönözzék, hogy hozzanak létre számlát a webhelyen, és pénzt ruházzanak át. Megjegyzésre méltó az 1xbet üdvözlő bónusz? Nézzük meg.

Az 1xbet bukméker 100% -os bónuszt kínál az első befizetéshez, akár 100 euróig, vagy a felhasználó helyi pénznemében megadott egyenértékben. Elég regisztrálnia az 1xbet webhelyen, és befizetnie az első befizetést (100 euró vagy azzal egyenértékű összeget helyi pénznemben), hogy bónuszokat kapjon a számlájára. Természetesen az 20Bet üdvözlő bónusz nem kötelezi bennünket arra, hogy ilyen nagy összeget fizessünk az indulásnál. Ennek a felét is fizethetjük például, de számítanunk kell arra, hogy a megkapott bónusz ennek megfelelően alacsonyabb lesz.

Ha 1xbet üdvözlő bónuszt szeretne kapni, regisztrálnia kell a 1xbet bukméker weboldalán, helyes adatokat kell kitölteni a Számlám szakasz összes mezőjében (a bónuszok megszerzéséhez meg kell adnia beleegyezését a Saját számlám szakaszban található “Bónuszajánlat részvétele” részben), és feltölteni a számláját. Az 1xbet üdvözlő bónusz azonnal az Ön számlájára kerül a pénz befizetése után. Nem kell semmi többet tennie, mert minden automatikusan történik.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden felhasználónak csak egy bónuszra van igénye. Az 1xbet üdvözlő bónusz megszerzéséhez befizetendő minimális összeg 1 euró. Milyenek a bónusz kereskedésének a feltételei? A teljes bónuszösszeget a kuponokon öt alkalommal kell megváltani. Minden fogadásnak legalább 3 olyan eseményt kell tartalmaznia, amelynél a szorzó 1,40 vagy annál nagyobb. Mielőtt megkapnánk az Bet365 üdvözlő bónuszban kapott pénzeszközök visszafizetésének a lehetőségét, a promóciós feltételeket teljesíteni kell. A számla létrehozásakor meg kell gondolni, hogy 30 napon belül sikerül-e egy ilyen pénzösszeget megfordítani (mert ez a promóciós feltételek teljesítésének határideje). Ha nem vagyunk biztosak benne, jobb, ha kevesebbet fizetünk be, és nincs gondunk az 1xbet üdvözlő bónusszal való feltételek betartásával.