A “Jackpot” szó elsősorban a kaszinójátékokkal kapcsolatos. Ezt hívják “a bank széttörésének”, és a lehető legnagyobb nyereményt jelenti, amely nem állandó, hanem attól függ, hogy hányan játszottak korábban és milyen nagyok voltak a fogadások a játékban. Az 1xbet jackpot ( hasonló a 22Bet jackpot ) hasonló elvre épül, azzal a ténnyel, hogy minden nap újabb feladatot kapunk, és ha ezeket teljesítjük, akkor egy nagyon nagy pénzösszegi sorsolásban veszünk részt, amely attól függ, hogy hány ember vesz részt a szórakozásban. Mindenki, aki az adott játékot a különleges 1xbet jackpot jelzőben játsza, növeli a nyereményalapot az általuk fogadott összegtől függően.

Hogyan használjuk az 1xbet jackpotot? Ezen semmi nehéz nincs. Csak el kell jutnunk a kedvenc “Promo” jelzőnkhöz és rákattintani a vonzó, villogó gombra a “Jackpot” felirattal. A képernyőn megjelenik a nap feladata. Itt található az információ arról, hogyan lehet részt venni a jackpot sorsolásán. Általában a nap feladata arra kötelez minket, hogy fogadjunk egy játékra, vagy egy bizonyos összegű szelvényt tippeljünk Természetesen ez nem túlzott, hogy minél több ember vehessen részt a játékban, és esélyt nyerjen a fődíjra.

A napi feladat végrehajtása egy sorsjegyet ad nekünk a jackpot lottóra. Ha nagyobb eséllyt szeretnénk a nyereményre, érdemes több 1xbet fogadást tenni, amelyek megfelelnek az 1xbet jackpot feltételnek. A sorsjegyek száma korlátlan.

Minden feladatot 24 órán belül be kell fejezni, utána az 1xbet jackpotot sorsolják ki a résztvevők között, és a kihívás egy másikra változik. Minden nap a jackpot-díjat moszkvai idő szerint 00:00 órakor ítélik oda, amely után új feladat jelenik meg. A kumulált jackpot összege az egész idő alatt jelen van a kezdőlapon, valamint az ajánlatok jelzőin is.

A győztest minden nap sorsolják, az előző nyertesek történelmét ellenőrizni lehet egy különleges jelzőben az „Előző eredmények”, bármikor lehetőségünk van kikeresni a saját szelvényeinket, amelyek a jelenlegi, vagy előző sorsolásokon vesznek, vagy vettek részt.